مدیر اوقاف شهرستان قزوین گفت: با اجرای طرح اطعام علوی بیش از۴۰ هزار پرس غذای گرم نذری در عید غدیر میان مردم توزیع می شود.
به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ همزمان با عید سعید غدیر خم، بزرگترین آشپزخانه اطعام علوی با ۱۱۰ دیگ و توزیع ۴۰ هزار طعام گرم علوی، در امامزاده حسین(ع) قزوین برپا شد.
در این مراسم که حجت الاسلام عادل معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، حجت الاسلام مجیدی مدیرکل اوقاف و امور خیریه کشور و کریمی مدیر اوقاف شهرستان قزوین و میثم فرمانی مدیر مجموعه امامزاذده حسین (ع) نیز حضور داشتند طبخ و توزیغ غذای گرم میان زائران آغاز شد.
منبع خبرگزاری برنا قزوین